Alla vi som leder kurser och utbildningar på Yogakraft är erfarna lärare som kontinuerligt vidareutbildar oss. Vår starka övertygelse är att alla som vill kan delta i våra kurser och utbildningar. Vi hjälper dig mer än gärna att hamna i den kurs och/eller utbildning som passar just dina önskemål.

[/vc_column_text]


Ulrika är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har bland annat arbetat som lärare på Hälsouniversitetet i Linköping under nästan 20 år. Hon har sedan 1997 fördjupat sig i personlig utveckling och har bland annat utbildat sig i kroppspsykoterapi, yoga, meditation och massage i Indien och i Sverige. Hon är  internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare level 1, 2 & 3 och leadtrainer inom kundaliniyoga. Hon arrangerar sedan 2010 yogalärarutbildning i Linköping & Stockholm samt utbildar i Medicinsk Yoga.  Hon är sedan 2006 internationellt diplomerad gravidyogalärare och sedan 2007 diplomerad yogaterapeut. Ulrika är författare till boken Kundaliniyoga för kropp, sinne och själ som kom ut i, september 2011, på ICA bokförlag. Ulrika startade Yogakraft 2003 och är idag verksam i Linköping, Stockholm och Båstad.


Lisa

Lisa är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och arbetar på Psykiatripartners i Linköping. Lisa är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare och instruktör i Medicinsk Yoga. Lisa har terminskurser på Yogakraft i Linköping.

 

KarinKarin är utbildad systemvetare. Hon är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare och instruktör i Medicinsk Yoga. Hon har gått flera kurser i andlig och personlig utveckling i Indien. Karin har terminskurser på Yogakraft i Linköping.

 

Beata är utbildad sociolog och statsvetare, och arbetar som socialsekreterare och handledare på Råd & Stöd i Linköping. 

Hon är certifierad Yinyogalärare samt instruktör i Medicinsk Yoga. Beata har terminskurs  på Yogakraft i Linköping.

 

Helen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Rensa formuläretSkicka

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.