Allmänna bokningsregler

Bokad plats av kurs, behandling, privatlektion, workshop, event, resor eller utbildningar är bindande. Bokning görs via Yogakrafts hemsida eller direkt via Yogakrafts reception. Observera att plats till kurs, workshop, event, resor eller utbildningar är garanterad först när betalning registrerats hos Yogakraft. Vid frånvaro utgår full debitering.

Avbokning av behandling och/eller privatlektion måste ske 24 timmar innan det att bokningen är beräknad att börja annars utgår full debitering.

Vid workshops, event, utbildningar eller kurser är betald bokning bindande. Anmälningsavgiften återbetalas ej.

Vi resor gäller paketreselagen som du bland annat hittar på konsumentverkets hemsida.

När din bokning är gjord via hemsidan får du en bokningsbekräftelse via e-post.

Enlig lagen om distansavtal gäller ångerfrist vid ehandel i 14 dagar från köpet.

Ta igen missade kurstillfällen

Missar man sin kurstid en vecka (eller flera gånger) så kan man när som helst ta igen det inom den period som kursen löper. Det går inte att ‘flytta över’ missade gånger från en termin till en annan.

Om du blir långvarigt sjuk och har läkarintyg så kan du frysa ditt kort/kurs och ta igen nästa termin. Detta gäller endast om du informerar oss direkt när sjukskrivningen påbörjas. Vi godkänner inte anmälan i efterhand.

Avgifter och betalning

Yogakraft har rätt att ändra engångsavgifter, månadsavgifter och övriga avgifter. Ändring av månadsavgift för abonnemangsmedlemskap gäller dock först efter utgången av innevarande bindningstid. Har medlemmen valt betalning av månadsavgift genom medgivande om månatlig kortdebitering och tillräckliga medel saknas på kortet vid dagen för debitering, skickar Yogakraft en påminnelsefaktura avseende betalning av förfallen månadsavgift.

Personuppgiftslagen

De personuppgifter du lämnar till Yogakraft används för att hantera bokningar och bekräftelser samt för att se till att tjänsten fungerar på bästa möjliga vis. Yogakraft register behandlas enligt PUL, Personuppgiftslagen. Ingen annan part än Yogakraft har tillgång till uppgifterna.

Information och meddelanden

Medlemmen ansvarar för att underrätta Yogakraft om förändringar av kontaktuppgifter (såsom ändring av namn, adress, e-postadress, telefonnummer) eller uppgifter för betalning via autogiro. Majoriteten av information och meddelanden skickas via e-post och via Facebook och hemsida.

Kontaktinformation

Yogautbildningar & retreats i Linköping, Stockholm, Båstad & Spanien

Kontaktperson: Ulrika Berglind

E-post: yoga@yogakraft.se

Telefon: 0705-100054

Yogaverksamhet i Linköping

Kontaktperson: Helen Forsman

E-post: helen@yogakraft.se

Telefon: 706-874928

Besöksadress: Norrsvängen 2, n b

582 47 Linköping

Hit vänder du dig också för att reklamera om det är något du inte är nöjd med.