Alla vi som leder klasser, kurser, workshops och utbildningar på Yogakraft är erfarna lärare med gedigna utbildningar som kontinuerligt vidareutbildar oss. Vår starka övertygelse är att alla som vill kan delta i våra kurser och utbildningar. Vi hjälper dig mer än gärna att hamna i den kurs och/eller utbildning som passar just dina önskemål.

 

Beata Bergkvist är utbildad sociolog och statsvetare, och arbetar som social-sekreterare och handledare på Råd & Stöd i Linköping. Beata är certifierad Yin-yogalärare samt instruktör i Medicinsk Yoga. Beata har terminskurs och workshops på Yogakraft i Linköping.

 

 

Helen Forsman är internationellt certifierad Kundaliniyoga och meditationslärare, instruktör i Medicinsk Yoga och Yoga Nidra. Hon är också Vedic Art lärare. Helen har också utbildats sig i Integral Sound Healing. Vidareutbildning sker kontinuerligt. Helen har varit lärare i över 25 år inom gymnasieskolan och folkhögskolan i Sverige, där har hon också varit ansvarig och drivit internationella och kulturella projekt och utbyte. Helen var en av grundarna till Atelje Torggatan 6, en konstförening i Linköping. Hon är aktiv konstnär där människan, naturen och livets kraft är hennes stora inspirationskälla. 2017 grundade Helen och drev ett yoga och konstcenter, Shorelines Yoga & Art på Orkneyöarna i Skottland, där hon kommer ifrån. Från 2021 driver Helen och är ansvarig för Yogakrafts verksamhet i Linköping. Hon har terminskurser, workshops, gongresor, konstutställningar, sound healing och mycket annat.

 

 

Helén Rundqvist är internationellt certifierad kundaliniyogalärare  samt instruktör i Medicinsk yoga. Hon är även utbildad Kraniosakral terapeut för både människor och hästar. Hon arbetar till vardags med administration på Universitetssjukhuset och har ett genuint intresse av människor, djur, natur, hälsa och livet i stort. Med glädje och passion leder hon sina yogapass för att bla väcka upp en medvetenhet om kropp och sinne. Helén har terminskurs och workshops på Yogakraft i Linköping.

 
 
 

Karin Svensson är utbildad systemvetare. Hon är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare och instruktör i Medicinsk Yoga. Hon har gått flera kurser i andlig och personlig utveckling i Indien. Karin har terminskurser och workshops i Linköping och och är även med och utbildar yogalärare på Yogakraft.

 

 

 

Lisa Topplänt är internationellt diplomerad kundaliniyoga- och meditationslärare steg 1 & 2. Lisa har terminskurser och workshops i Linköping och är även med och utbildar yogalärare på Yogakraft. Lisa är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och KBT-terapeut och arbetar inom mental hälsa, med både barn och vuxna. Inom ramen för sitt arbete som fysioterapeut använder Lisa yoga dagligen i sitt arbete med klienter.  Lisa är både förankrad inom västerländsk medicin och yoga och hon integrerar dessa kunskaper när hon undervisar. Lisa är en lärare med stor nyfikenhet och har alltid nära till skratt.

 

 

Ulrika Berglind startade Yogakraft 2003 och har drivit Yogaverksamheten i Linköping fram till 2021. Ulrika ansvarar för workshops, retreats, utbildningar inom gong, yogalärarutbildningar och instruktörsutbildningar i Medicinsk Yoga på Yogakraft i Linköping, Stockholm, Båstad/Ängelholm, Sundsvall och Spanien/Nerja. Ulrika är internationellt diplomerad kundaliniyoga- och meditationslärare  steg 1, 2 & 3. Hon är också diplomerad gravidyogalärare och yogaterapeut. Ulrika har under många år utbildat kundaliniyogalärare och instruktörer i medicinsk yoga. Mer info om våra utbildningar/retreats/workshops hittar du härUlrika är även legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har bland annat arbetat som lärare på Linköpings universitet under nästan 20 år. Ulrika är författare till böckerna KUNDALINIYOGA för kropp, sinne och själ och MEDICINSK YOGA – en väg till bättre hälsa.