Midvinter Gong & Ljudresa

Intention. Meditation. Vibration.

torsdag 21 dec

18.00-20.30

350kr

med Helen, Helén och Karin

En stund att landa med några mjuka yoga övningar, guidad meditation  & ”bada” i läkande vibrationer från klangskålar, gongarna  och trumman bl a.

Vi bjuder på yogite och tilltugg

Anmälan: via mejl: helen@yogakraft.se eller tel: 0706874928

Anmälan är bindande

Swish: 1236794143  eller BG: 5564-3654

Planerade event:

4 jan 2024  Örtte bara för dig och det du behöver.  Restorative Yinyoga, Yoga Nidra med Sound Healing 4/1 med Beata, Hanna & Helen

Gong & Ljud resor:

Ett yogapass med efterföljande gong och ljud meditation  och en mantra meditation. Yogan hjälper oss att på djupet få kontakt med den stillhet som finns inom oss men som vi inte alltid har tillgång till i stunden. Att gång på gång aktivt ta kontakt med vår inre stillhet/frid gör det lättare och lättare att hitta tillbaka till stillhetens läkande kraft. Återvändandet skapar på sikt en tillit till att det vi söker redan finns inom oss. Under kvällen gör vi ett yogapass som förberedelse för den långa gong stunden. Vi kommer också att uppleva gongens djupverkande effekt på kropp, sinne och själ. Vi avrundar kvällen med en meditation. ALLA är varmt välkomna!

Vad är Yoga Nidra?
Yoga Nidra är en urgammal teknik där du medvetet lär dig att slappna av via en guidad meditation. Den systematiska guidningen frigör såväl muskulära som känslomässiga och mentala spänningar.
Meditationen stärker också vår uppmärksamhet inåt och vi lär oss att ta oss från ett vaket tillstånd till ett djupt sömnliknande tillstånd, men med full medvetenhet. Yoga Nidra är en expansiv, inkluderande och djupt vilsam upplevelse för kropp, sinne & själ.

Vad händer under en Yoga Nidraklass?
Först gör vi ett kort yogapass som passar ALLA. Sedan är det dags för Yoga Nidra – den guidade meditationen. Du ligger på din yogamatta och låter dig guidas av lärarens röst. Den systematiska guidningen med klangskålar, som pågår i cirka 30 minuter hjälper dig att successivt gå in i en djup avspänning. Ibland är det på engelska och ibland på svenska.