Alla vi som leder kurser och utbildningar på Yogakraft är erfarna lärare som kontinuerligt vidareutbildar oss. Vår starka övertygelse är att alla som vill kan delta i våra kurser och utbildningar. Vi hjälper dig mer än gärna att hamna i den kurs och/eller utbildning som passar just dina önskemål.


c1ea1f6b-2e56-4247-b0de-534d06985959_1Ulrika
är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har bland annat arbetat som lärare på Hälsouniversitetet i Linköping under nästan 20 år. Hon har sedan 1997 fördjupat sig i personlig utveckling och har bland annat utbildat sig i kroppspsykoterapi, yoga, meditation och massage i Indien och i Sverige. Hon är certifierad massör enligt Branschrådet för svensk massage och internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare level 1 & 2. Hon är sedan 2006 internationellt diplomerad gravidyogalärare och sedan 2007 diplomerad yogaterapeut. Driver sedan 2010 yogalärarutbildning i Linköping & Stockholm tillsammans med i – SKY samt utbildar i Medicinsk Yoga. Ulrika är författare till boken Kundaliniyoga för kropp, sinne och själ som kom ut i, september 2011, på ICA bokförlag. Ulrika startade Yogakraft 2003 och är idag verksam i Linköping, Stockholm och Båstad.

LisaLisa är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och arbetar som det i Motala. Lisa är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare och instruktör i Medicinsk Yoga. Lisa har terminskurser, studentyoga och lunchyoga på Yogakraft i Linköping.

KarinKarin är utbildad systemvetare. Hon är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare och instruktör i Medicinsk Yoga. Hon har gått flera kurser i andlig och personlig utveckling i Indien. Karin har Medicinsk Yoga och drop in pass på Yogakraft i Linköping.

HelenHelen har arbetat som gymnasielärare i 18 år i Linköping och arbetar nu på Folkhögskola i Norrköping. Hon är en internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare och instruktör i Medicinsk Yoga. Hon är också lärare i Vedic Art och ordförande i konstföreningen Ateljé Torggatan 6 i Linköping. Helen kommer ursprungligen från Orkney öarna i norra Skottland och återvänder då och då och håller klasser och workshops i yoga, yoga/art och Vedic Art.


Maggan är socionom och arbetar inom Region Östergötland med ledarskap inom rehabilitering och habilitering sedan flera år tillbaka. Hon är också certifierad kundaliniyogalärare och leder nybörjarkurser och terminskurser på Yogakraft.

Catharina arbetar med ledarskap i Linköping. Hon är internationellt certifierad Kundaliniyoga- och meditationslärare och instruktör i Medicinsk yoga. Catharina har terminskurser på Yogakraft i Linköping.

Nina är utbildad civilingenjör och arbetar som produktledare i en global sensorkoncern. Hon är internationellt certifierad Kundaliniyoga- och meditationslärare. Nina har terminskurs på Yogakraft i Linköping.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Rensa formuläretSkicka