Alla vi som leder kurser och utbildningar på Yogakraft är erfarna lärare som kontinuerligt vidareutbildar oss. Vår starka övertygelse är att alla som vill kan delta i våra kurser och utbildningar. Vi hjälper dig mer än gärna att hamna i den kurs och/eller utbildning som passar just dina önskemål.

[/vc_column_text]Ulrika
är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har bland annat arbetat som lärare på Hälsouniversitetet i Linköping under nästan 20 år. Hon har sedan 1997 fördjupat sig i personlig utveckling och har bland annat utbildat sig i kroppspsykoterapi, yoga, meditation och massage i Indien och i Sverige. Hon är  internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare level 1, 2 & 3 och leadtrainer inom kundaliniyoga. Hon arrangerar sedan 2010 yogalärarutbildning i Linköping & Stockholm samt utbildar i Medicinsk Yoga.  Hon är sedan 2006 internationellt diplomerad gravidyogalärare och sedan 2007 diplomerad yogaterapeut. Ulrika är författare till boken Kundaliniyoga för kropp, sinne och själ som kom ut i, september 2011, på ICA bokförlag. Ulrika startade Yogakraft 2003 och är idag verksam i Linköping, Stockholm och Båstad.

Lisa

Lisa är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och arbetar på Psykiatripartner i Linköping. Lisa är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare och instruktör i Medicinsk Yoga. Lisa har terminskurser, studentyoga och lunchyoga på Yogakraft i Linköping.

KarinKarin är utbildad systemvetare. Hon är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare och instruktör i Medicinsk Yoga. Hon har gått flera kurser i andlig och personlig utveckling i Indien. Karin har Medicinsk Yoga och drop in pass på Yogakraft i Linköping.

Maggan är socionom och arbetar inom Region Östergötland med ledarskap inom rehabilitering och habilitering sedan flera år tillbaka. Hon är certifierad kundaliniyogalärare och leder nybörjarkurser och terminskurser på Yogakraft.

Catharina arbetar med ledarskap i Linköping. Hon är internationellt certifierad Kundaliniyoga- och meditationslärare och instruktör i Medicinsk yoga. Catharina har terminskurser på Yogakraft i Linköping.

Michael är ingenjör och arbetar sedan många år i flygindustrin. Efter 14 år av terminskurser som elev, vaknade intresset för lärarrollen och han är sedan 2018 certifierad kundaliniyogalärare och instruktör i Medicinsk Yoga. Michael är också utbildad musikpedagog på sång och gitarr, vilket kommer till användning under mantrameditationerna på den terminskurs han leder.

Beata är utbildad sociolog och statsvetare, och arbetar som socialsekreterare och handledare på Råd & Stöd i Linköping. 

Hon är certifierad Yinyogalärare samt instruktör i Medicinsk Yoga. Beata har terminskurs och drop in pass i Yinyoga på Yogakraft i Linköping.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Rensa formuläretSkicka