Alla vi som leder kurser och utbildningar på Yogakraft är erfarna lärare som kontinuerligt vidareutbildar oss. Vår starka övertygelse är att alla som vill kan delta i våra kurser och utbildningar. Vi hjälper dig mer än gärna att hamna i den kurs och/eller utbildning som passar just dina önskemål.


c1ea1f6b-2e56-4247-b0de-534d06985959_1Ulrika
är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och har bland annat arbetat som lärare på Hälsouniversitetet i Linköping under nästan 20 år. Hon har sedan 1997 fördjupat sig i personlig utveckling och har bland annat utbildat sig i kroppspsykoterapi, yoga, meditation och massage i Indien och i Sverige. Hon är certifierad massör enligt Branschrådet för svensk massage och internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare level 1 & 2. Hon är sedan 2006 internationellt diplomerad gravidyogalärare och sedan 2007 diplomerad yogaterapeut. Driver sedan 2010 yogalärarutbildning i Linköping & Stockholm tillsammans med i – SKY samt utbildar i Medicinsk Yoga. Ulrika är författare till boken Kundaliniyoga för kropp, sinne och själ som kom ut i, september 2011, på ICA bokförlag. Ulrika startade Yogakraft 2003 och är idag verksam i Linköping, Stockholm och Båstad.

LisaLisa är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och arbetar som det i Motala. Lisa är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare och instruktör i Medicinsk Yoga. Lisa har terminskurser, studentyoga och lunchyoga på Yogakraft i Linköping.

JennyJenny arbetar som vårdare för barn och ungdomar inom en LSS-verksamhet i Linköpings kommun sedan 2001. Jenny är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare och instruktör i Medicinsk Yoga. Hon har också vidareutbildat sig i Childplay Yoga. Jenny har personlig erfarenhet av två graviditeter med hjälp av yogiska tekniker. Jenny har gravidyoga, sadhana, drop in-pass samt mamma-barnyoga på Yogakraft i Linköping.

KarinKarin är utbildad systemvetare. Hon är internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare och instruktör i Medicinsk Yoga. Hon har gått flera kurser i andlig och personlig utveckling i Indien. Karin har Medicinsk Yoga och drop in pass på Yogakraft i Linköping.

HelenHelen har arbetat som gymnasielärare i 18 år i Linköping och arbetar nu på Folkhögskola i Norrköping. Hon är en internationellt certifierad kundaliniyoga- och meditationslärare och instruktör i Medicinsk Yoga. Hon är också lärare i Vedic Art och ordförande i konstföreningen Ateljé Torggatan 6 i Linköping. Helen kommer ursprungligen från Orkney öarna i norra Skottland och återvänder då och då och håller klasser och workshops i yoga, yoga/art och Vedic Art.

anna-portratt-komprimerad-rainAnna är specialistläkare och har bland annat arbetat på Karolinska universitetssjukhuset under 10 år.
Hon är utbildad lärare i mindfulness och mindful selfcompassion. Hon har dessutom en grundutbildning i psykoterapi samt en specialistutbildning inom ACT (Acceptance Commitment Therapy). Anna är internationellt certifierad Kundaliniyogalärare och instruktör i Medicinsk Yoga. Anna har kundaliniyogapass på Yogakraft i Stockholm.

Cristina är specialisttandläkare i bettfysiologi och arbetar sedan 2009 vid specialisttandvården Kaniken i Uppsala. Hon har sedan mer än 10 år utvecklat beteendeinriktade åtgärder för smärta och funktionsstörningar i käksystemet. Hon är utbildad hälsoterapeut i Ayurveda och har även gått ett flertal kurser i Mindfulness och ACT. Cristina är internationellt certifierad Kundaliniyogalärare och instruktör i Medicinsk Yoga. Cristina har kundaliniyoga pass på Yogakraft i Stockholm.

Catharina arbetar med ledarskap i Linköping. Hon är internationellt certifierad Kundaliniyoga- och meditationslärare och instruktör i Medicinsk yoga. Catharina har terminskurser på Yogakraft i Linköping.

Nina är utbildad civilingenjör och arbetar som produktledare i en global sensorkoncern. Hon är internationellt certifierad Kundaliniyoga- och meditationslärare. Nina har terminskurs på Yogakraft i Linköping.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Rensa formuläretSkicka